Planleggingsdag

Tjolabing! Det tar litt tid for meg å bygge opp noe å formidle, jeg må innrømme det. Ikke kan jeg love at jeg har noe vettig å komme med nå heller, men det tenker jeg dere er vante til.

Nytt år, nye kjøttsår! Jeg ligger her på sofaen med magen full av burger og filosoferer over hvorfor jeg alltid finner ut at det er planleggingsdag i kommunen dagen før. Men jeg trøster meg med at det er bedre enn å finne ut av det mår man står der foran en låst dør i barnehagen med puls som kjennes i øyeeplene og et gråtende barn under armen. Det er med andre ord planleggingsdag i morgen. Fant jeg ut for fem minutter siden.

Nå kan jeg fortelle at jeg har planleggingsdag i dag selv. Der for har jeg ikke vært tilgjengelig for verden. Jeg har hatt på pysjamas og beveget meg særs sakte. Jeg har bare inntatt rødlistet ernæring og forsøplende media. Og jeg har filosofert over livet, døgnrytmen og personligheten min. Jeg har landet på at det finnes forbedringspotensiale. Kun når det kommer til døgnrytmen min. Så i følge mine egne forsetter for det nye året så skal jeg være i seng om tyve minutter. Men det ser altså også ut til at forsettet mitt ryker på første forsøk, for jeg har egentlig ingen intensjoner om å legge meg om tyve minutter. Jeg har heller ingen intensjoner om å legge fram klær til alle og pakke veska mi slik at morgenen går som en dans på roser. Ei heller noen planer for å sjekke at det ikke har kommet mugg på brødet slik at frokosten er spolert når vi står opp. 

Nå kan jeg dessverre ikke se inn i framtiden, men jeg er ganske sikker på at jeg også i morgen kommer til å slumre vekkeklokka i mellom 20 og 40 minutter slik at jeg må hoppe over dusjen. Jeg er også ganske sikker på at jeg bannende kommer til å famle rundt etter like sokker på et mørkt soverom. Jeg kommer også mest sannsynlig sent på jobb som vanlig.

Jeg har også en gryende mistanke om at jeg også neste gang finner ut at det er planleggingsdag litt i seneste laget og ikke har noen god plan på lager.

Godt nytt år folkens! Eller...godt mye det samme som i fjor, og det funker jo på et vis det også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Det er fisefint det hele

Det er fisefint det hele

33, Kåfjord

Sosionom, bor i Bergen, dusjer hver annen dag. Har alltid hatt en ganske regelmessig menstruasjonssyklus på 28 dager.

Kategorier

Arkiv

hits